Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Peliarvostelut

Empire Fortune

Empire Fortune on Yggdrasil –pelinvalmistajan jättipottipeli joka vie pelaajan kuninkaallisiin ja luksuksenomaisiin tunnelmiin. Peli julkaistiin loppuvuodesta 2016 ja Empire Fortunes on siitä lähtien ollut yksi nettikasinoilla pelaavien suosikeista. Tämä peli on etenkin niiden makuun joita pieni bling-bling –tyyli ei haittaa. Progressiivinen jackpot on yhdistetty Joker Millions –pelin kanssa samaan verkostoon, joka tarkoittaa että kummatkin pelit kasvattavat yhtä ja samaa progressiivista jättipottia joka laukeaa yleensä vasta voittosumman kivuttua miljooniin euroihin.

Pelin ulkoasu ja toiminta

Pelissä on haettu kuninkaallista tunnelmaa. Empire Fortune -pelissä sinisiin pukeutunut Jokeri istuu isolla valtaistuimellaan kultakasan keskellä. Miljoonia kultakolikoita on jopa röykkiöittäin tässä Jokerin asuttamassa palatsissa. Jalokivien säihke, kullalla koristellut kiekot sekä tyylikäs että miellyttävä ääniraita tihkuvat kaikki luksusta. Empire Fortunes –pelin rullat pyörii normaaliin tapaan ylhäältä alas. Jättipottitoiminto taas tuo tähän vaihtelua, sillä rullat ovatkin vaakatasossa.

Tässä Yggdrasilin slotissa on yhteensä viisi rullaa, kolme riviä ja 20 voittolinjaa vasemmalta oikealle. Pelin palautusprosentti on 94.3%. Maksimissaan kolikkovoitto voi olla 1300 –kertainen panokseen nähden. Yggdrasil on ollut aina hyvä mobiiliin sopivien pelien suunnittelussa eikä Empire Fortune ole tästä ollenkaan poikkeus. Peli pyörii oikein nätisti myös pienellä näytöllä, käytit sitten iPhonea tai Android -käyttöjärjestelmää. Yggdrasil suosittelee peliä pelatessa selaimeksi joko Chromea, Firefoxia tai Exploreria.

Erikoisominaisuudet

Empire Fortune –pelissä on muutama hauska erikoistoiminto. Ilmaisten pyöräytysten toiminto tähtää kultaisen kolikon voittamiseen toisella pyöräytyksellä. Hold –ominaisuus taas antaa pelaajalle mahdollisuuden siirtää joko kaksi bonus –tai ilmaispyöräytyssymbolia seuraavalle pyöräytykselle, jolloin saa mahdollisuuden saada kolmas symboli. Kolmas symboli tuo mahdollisuuden voittaa ilmaisia pyöräytyksiä tai koettaa jättipottitoimintoa, joka on tässä pelissä kolmikerroksinen, täytekakkua muistuttava bling –rakennelma, jonka kruunaa jättimäinen, punainen jalokivi. Näin pelaaja saa mahdollisuuden voittaa omansa laajasta kokoelmasta palkintoja, jotka vaihtelevat pienimmillään ilmaiskierroksista ja yksinkertaisista kolikoista siihen kaikkien haaveilemaan ja tavoittelemaan jättipottiin. Parhaimmillaan progressiiviset jättipotit ovat useita miljoonia euroja, joten mikset tähtäisi saman tien taivaallisiin voittoihin noiden pienten kolikoiden sijaan? No on ainakin hyvä lähteä liikkeelle tällä strategialla. Ei kun koettamaan onneasi!


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.