Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Peliarvostelut

Siberian Storm Mega Jackpots

Siberian Storm Mega Jackpots on IGT –yhtiön valmistama jackpot eli progressiivinen jättipottipeli, joka löytyy monen nettikasinon tarjonnasta. Tästä pelistä on olemassa myös aikaisempi versio joka ei kuitenkaan ole progressiiinen jättipotti, joten kannattaa varmistua voittopotin suuruudesta ennen pelaamista. Siberian Storm –pelissä seikkailee valkoinen lumitiikeri ja jäinen Siperian tunnelma välittyy pelaajalle tyylikkäästi veistellyn grafiikan pohjalta.

Erikoistoiminnot

Tässä kolikkopelissä uuteen jättipottiversioon ei ole lisätty uutta symbolia vaan scatter on korvattu MegaJackpots –logolla, joita tarvitaan 5 kappaletta ennen kuin ikimuistoinen MegaJackpot tipahtaa. Tähän ratkaisuun ollaan todennäköisesti päädytty jotta game-play säilyisi samanlaisena ensimmäiseen peliin verrattuna. Jokaista voittamatonta pyöräytystä kohti pelaaja saa kulissien takana vielä toisenkin mahdollisuuden voittaa jättipotin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jättipotti saattaa triggeröityä myös häviävällä kierroksella, joka varmasti yllättää pelaajan kuin pelaajan. Mitä isompia panoksia käytät, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa tämä progressiivinen jättipotti. Pelistä löytyy MultiWay Xtra –toiminto, jonka voittolinjat kulkevat molempaan suuntaan. Kasautuvat bonussymbolit voivat moninkertaistua alkuperäisestä 8 ilmaiskierroksesta 16:n, 32 tai jopa useammaksi. Ilmaiskierrokset aktivoituvat silloin kun bonussymboli pysähtyy kaikille viidelle rullalle.

Voitot

Tässä pelissä on jopa 720 tapaa voittaa 50 kolikon avulla. Siberian Storm Megajackpots alkaa kertyä 500 000 euron kohdalla, joten pelaaja ei koskaan voita tämän vähempää. Kun potti kipuaa 750 000 euron yli, voiton todennäköisyys on jo selvästi kasvanut ja jatkaa edelleen kasvuaan kun progressiivinen jättipotti ylittää miljoonan euron rajan.


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.