Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Peliarvostelut

Joker Millions

Yggdrasil –peliyhtiön julkaisema Joker Millions on laadukas progressiivinen jättipotti. Joker Millionsia pelaamalla aika kuluu mukavissa merkeissä pidempäänkin, sillä hyvin tuotetussa pelissä ei ole mitään häiritsevää tai ärsyttävää, kuten huonosti suunniteltua ääniraitaa tai hermostuttavasti vilkkuvia ominaisuuksia. Parhaimmillaan pelistä voikin voittaa useita miljoonia euroja.

Pelin ulkoasu ja toiminta

Yggdrasilin luoma Joker Millions –maailma on hyvin elegantti muunnelma ikiaikaisista jackpot –suosikeista. Kullatut symbolit ja voittonumerot ovat tyylikkäitä ja taustalla soi rentouttava jatsi. Joker Millionsissa on viisi rullaa, kolme riviä ja yhteensä 25 voittolinjaa jotka kulkevat vasemmalta oikealle. Pelaajan tulee kerätä kaikki pelin 15 jokerisymbolia jättipottia tavoittelevan jackpot –pyöräytyksensä aikana voittaakseen tavoitellun miljoonaluokan potin. Lisäksi jokainen jokeri sisältää mysteerivoiton eli Mystery Win –toiminnon, joka voi antaa pelaajalle jopa 1000 kolikkoa. Avatessasi pelin Joker Millions pyytää sinua asettamaan panoksesi. Klikkaamalla plus- ja miinussymboleita voit muutella panoksesi arvoa.

Peli julkaistiin huhtikuussa 2015 ja on siitä asti ollut hyvin suosittu jackpot. Pelin palautusprosentti on 94.3%. Maksimimäärä mitä kolikoita voi voittaa kerralla, on 62,500. Peli on optimoitu toimimaan mobiilissa ja sitä suositellaankin sekä iPhonelle että Android –käyttöliittymälle. Yggdrasil tukee seuraavia selaimia: Chrome, Firefox ja Microsoft Explorer.

Erikoisominaisuudet

Joker Millionsissa ei ole odotettavissa Wild tai Scatter –syboleja mutta onnea tuova 7 –symboli maksaa parhaat rahat. Jos osut viiteen 7 –symboliin aktiivisella linjalla, voitat 300 kolikkoa. Jokerisymboli triggeröi jättipottitoiminnon. Tähän vaiheeseen pääsemällä saat vähintään viisi mysteerivoittoa kerralla, jos pääpotti jäi vielä saamatta.

Jackpotit

Joker Millions on tehnyt todistettavasti miljonäärejä. Progressiivinen jättipotti tarkoittaa sitä että voittopottia kerrytetään useista eri lähteistä. Esimerkiksi joulukuussa 2016 jättipottivoitto oli yhteensä 3,3 miljoonaa euroa. Jokainen tsänssi oli mahdollisuus kun kultaiset Jokerit asettuivat pelin rullilla.


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.