Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Tarjoukset

Osallistu Gutsin lahjajahtiin!

Guts.com järjestää tänä jouluna lahjajahdin, jossa voittaa niin tuhmat kuin kiltitkin aikuiset.
Voit koota oman lahjatoivomuslistan Gutsin lahjavalikoimasta, jossa on kaikkea kuulokkeiden ja uuden Mini Cooper henkilöauton väliltä.

Lahjajahtiin voi osallistua kaikki pelaajat uudet ja vanhat. Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä Gutsilla voit hyödyntää yhden anteliaimmista tervetulobonuksista, joista on kuultu. Uudet pelaajat saavat 125% talletusbonuksen ja 10 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta.

h2, Mahtavaa. Milloin saan lahjani?

Se riippuu lahjasta. Suurin osa ilmaiskierroksista ja bonuslahjoista hyvitetään 26. joulukuuta. Fyysiset lahjat, kuten Mini Cooper –auto, toimitetaan sinulle tammikuussa. Kannattaa kuitenkin kurkata lisätietoja lahjoista, sillä osassa on erikseen mainittu toimituspäivä. Lisätietoa näistä löydät kampanjan säännöistä.

Voinko muuttaa mieltäni lahjojen suhteen?

Totta kai! Voit muokata toivelistaa niin monesti kuin haluat aina joulupäivään sunnuntaihin 25. joulukuuta saakka. Lahjat toimitetaan sinulle 26. joulukuuta. Muista kuitenkin klikata ”lähetä päivitetty toivelista” –nappulaa, sillä muuten muutokset eivät tallennu!

Mitä muuta minun tulisi tietää?

Ihan pari juttua vain. Ensinnäkin ainoastaan sellaiset pelaajat, jotka ovat tallettaneet ja kierrättäneet vähintään 30€ oikeaa rahaa Gutsin casinolla aikavälillä 1. lokakuuta – 25. joulukuuta 2016 ovat oikeutettuja joulun lahjajahtiin. Toisekseen kaikki kampanjassa mainitut ajat ovat UTC-ajassa, joten ota se huomioon muun muassa päivittäisten buustien kanssa! UTC-aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä, eli kellon ollessa 12:00 UTC on kello 14:00 Suomessa.

Tämä sivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 36 tarjousta, arvostelua ja muuta kirjoitusta. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta.. Sivua on katsottu 1690 kertaa.

Viimeksi päivitettyjä sivuja


© 2021 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.