Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Tarjoukset

Hall Of Gods Jackpot ennätyslukemissa

Internetin tämän hetken ylivoimaisesti kuumin jackpot on jo miltei 7 miljoonaa euroa. Hall Of Gods pelikoneen päävoitto vain jatkaa kasvamistaan ja aivan pian joku onnettaren suosikki voittaa tämän mahtavan jackpotin. Edellisen kerran Hall Of Godsin jackpot voitettiin kun jackpot oli 6.7 miljoonan euron lukemissa. Tuolloin jättipotin täräytti itselleen onnekas ruotsalainen pirulainen. Tällä kertaa voitto saa kyllä luvan tulla suomeen.

Hall Of Godsin päävoittoa voi jahdata vaikka Casino Eurolla jossa uudet pelaajat saavat myös mukavan 300€ arvoisen tervetuliaispaketin.

Mitä sinä tekisit 7 miljoonalla eurolla?

Hall Of Godsin päävoiton ollessa 7 miljoonaa euroa on mukava ajatella mitä sitä voisi tehdä tuolla mahtavalla jackpot summalla. Tuolla summalla voisi ostaa vaikka pienen saareen, hulppean kartanon tai työntää sukan varteen.

Tämä sivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 36 tarjousta, arvostelua ja muuta kirjoitusta. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagit: , . Sivua on katsottu 1194 kertaa.

Viimeksi päivitettyjä sivuja


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.