Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Voittajat

Mega Fortunesta jättivoitto ruotsiin!

Päivä oli alkanut normaalisti keski-ikäisellä ruotsalaisella miehellä, kunnes hän päätti mennä kokeilemaan onneaan Maria.com casinolle ja voitti Mega Fortunesta 2.9 miljoona euroa.

Maria.com:in tiedotteen mukaan voittaja oli aluksi ollut sangen epäuskoinen ja ottipa hän jopa kuvankaappauksen mahtavasta voitostaan. Pelaaja käy aina kokeilemassa Mega Fortunea säännöllisin väliajoin ja tällä kertaa kokeileminen todellakin kannatti!

Tämä sivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 36 tarjousta, arvostelua ja muuta kirjoitusta. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta.. Sivua on katsottu 1006 kertaa.

Viimeksi päivitettyjä sivuja


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.