Suurimmat jackpotit .com

Tämän sivuston idea: SuurimmatJackpotit.com tarjoaa silmänruokaa, nimittäin näppärät toplistat ja taulukot, joita vilkaisemalla pystyt toteamaan kuinka paljon rahaa on tänään netottavissa. Laita sivuston osoite nettiselaimesi kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla suurimmista jackpoteista!

Etusivu: Peliarvostelut

King Cashalot

King Cashalot on Microgamingin valmistama progressiivinen jättipottipeli josta voi voittaa isoja summia silloin kun tuuri todella osuu kohdalle. Progressiivisten jättipottien palkintopotit kasvavat tavallisia kolikkopelejä selvästi suuremmaksi koska ne kerryttävät yhteistä pottia useasta lähteestä samanaikaisesti. Tällöin potit voivat kasvaa miljoonien eurojen arvoiseksi – suurin historiassa tunnettu jättipotti joka voitettiin nettikasinolta, onkin ollut miltei 17 miljoonan euron arvoinen.

Pelissä on 5 kiekkoa ja 9 voittolinjaa, joiden lisäksi King Cashalot jakelee myös scattereita että bonuksia erikoistoimintojen kautta. Pelin palautusprosentti on 95% joka on mielestämme varsin kohtuullinen.

King Cashalot –pelin scatterit eivät palkitse pelaajaa ilmaisilla pyöräytyksillä vaan ne jakavat voittoja ympäriinsä. Bonuspeli aukeaa pelaajalle jos kiekoille 2, 3 ja neljä ilmestyy lohikäärmesymboli. Bonuspeli pitää sisällään suuria voittoja. Lisäksi King Cashalot –pelistä löytyy wild –symboli eli kuninkaan kuva. Wildin tehtävä on korvata kaikki muut symbolit paitsi scatter ja bonus.

King Cashalot –pelin plussat ja miinukset

Meistä on hienoa että peli on progressiivinen jättipotti, jolloin hyvällä tuurilla voittosummalla saattaa olla elämän kertaheitolla muuttava vaikutus. Lisäksi plussaa tulee erikoistoiminnoista jotka voivat muuttaa voittomahdollisuuksia. Ilmaiskierrosten puute tuo King Cashalot –peliin hiukan miinusta. Miinusta meiltä saa myös pelin ääniraita joka vaikuttaa lähinnä kopioivan markettien auloista tuttuja hedelmäpelejä. Ei vaikuta siltä että Microgamingilla oltaisiin uppouduttu liikoja käyttäjäkokemuksen tutkimiseen ennen pelin julkaisemista vuonna 2013.

Grafiikat ovat sarjakuvamaisia mutta etenkin viimeaikoina kovasti suosiotaan nostattaneet, laadulla kilpailevat pienemmät pelinvalmistajat, kuten Yggdrasil Gaming, menevät mielestämme nykyään Microgamingin ohi laadukkaampien sekä silmää ja korvaa miellyttävien peliensä ansiosta. Perinteiseksi videoslotiksi King Cashalot menee siinä missä muutkin, mutta älä odota suurta taiteellista elämystä.


© 2019 SuurimmatJackpotit.com
Kaikki oikeudet pidätetään.